ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Restricțiile adoptate pentru a combate epidemia au avut probabil un rol benefic în dispariția infecțiilor respiratorii și digestive, dar nu au avut niciun efect pentru Covid”, spune prof. dr. Didier Raoult în videoclipul săptămânal publicat de Institutul IHU Méditerranée.

Profesorul a ajuns la această concluzie citând „cel mai bun epidemiolog din lume”, profesorul John Ioannidis de la Universitatea Stanford, „care a ținut o prelegere în care susținea că măsurile sociale sunt fie inutile, fie înrăutățesc lucrurile”. Conferința profesorului american John Ioannidis poate fi urmărită mai jos, preluată de pe canalul Youtube al IHU.

Drept urmare, „toate măsurile pe care le-am luat până acum pentru a controla Covid sunt total ineficiente”, concluzionează dr. Raoult, citat de SmartRadio, un portal al lui Marius Tucă.

Cei doi mari profesori nu sunt singurii care susțin acest lucru.

Specialistul irlandez Ivor Cummins, oficial în sistemul de sănătate irlandez, a publicat încă din decembrie pe site-ul său o analiză complexă pe această temă (video mai jos), însoțită de 50 de studii științifice care arată cât de lipsite de logică și eficacitate au fost și sunt măsurile restricive din perioada stărilor de urgență și alertă. Urmăriți-l aici: