ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Activistul civic Aurelian Popa a reușit să-i ia un interviu reputatului medic și virusolog Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm. 

Iată subiectele principale ale discuției: 

1. ELVEȚIA  - 1 din 35 persoane vaccinate cu booster-ul Moderna (doza 3, adică) s-au confruntat cu leziuni cardio-vasculare asociate vaccinului. Cam de 800 de ori mai des decât cohorta NEVAX SPITALIZATĂ.

2. Omicron are mortalitate sub gripă

3. Vine în România la toamnă 

Pe lângă tema principală, referitoare la pericolele din vaccinuri, Robert Malone și-a exprimat convingerea că virusul COVID este o armă politică, iar noua variantă Eris va fi folosită pentru a influența rezultatul alegerilor din 2024.

„Frica asociată cu virusul a fost folosită pentru a justifica o schimbare în practica ultimelor alegeri prezidențiale. Așa că mulți oameni au speculat că această creștere a fricii, care a fost  promovată de presa corporatistă și guvernul SUA, este aliniată perfect cu următoarele alegeri și, totodată, frica că o strategie asemănătoare va fi folosită. Să sperăm că nu e cazul! Dar amenințarea variantei Eris...care nu este o amenințare, este exagerată.”

 VIDEO: