ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În noul număr al revistei Evenimentul Istoric din 2023, cititorii pot descoperi amănunte neștiute despre Revoluția din 1989, transmite Evenimentul Zilei.

Potrivit sursei citate, sunt scoase la iveală întâmplări ale căror protagoniști au fost oameni cu greutate: Ion Iliescu, Victor Athanasie Stănculescu, Gelu Voican Voiculescu, Sergiu Nicolaescu și Ion Caramitru. O nouă perspectivă pentru cei care vor să înțeleagă o operațiune care a zguduit România din temelii.

Cum s-au desfașurat evenimentele asociate Revoluției din 1989 și care a fost rolul protagoniștilor Ion Iliescu, Sergiu Nicolaescu, Ion Caramitru, Gelu Voican Voiculescu la specatcolul „Revoluția din 1989”, aflați din revista Evenimenul Istoric, acum la punctele de difuzare a presei sau online pe www.edituradecarte.ro.