ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doamna Mihaela Johnny, româncă din Canada, creatoare a revistei literare Poezii pentru sufletul meu, care ne-a transmis și filmări din „Piața Universității” de la Ottawa, ne semnalează că Poliția candiană a început să blocheze accesul sutelor de TIR-uri care continuă să vină spre Capitală, pentru a participa la revoluția pașnică anti-tiranie.

Organizația creată ad-hoc de TIR-iști, Canadian Freedom Truckers, anunță însă că are control asupra centrului orașului și că participanții la protest sunt dispuși să blocheze Zona Liberă de Vacciniști până la căderea Guvernului Trudeau și revocarea tuturor măsurilor de obligativitate a vaccinării și a certificatelor de vaccinare. Rămâne de văzut ce intenții au autoritățile cu manifestanții pentru libertate în a treia zi de proteste.

Citiți și OTTAWA - ZIUA 2 A REVOLUȚIEI ANTI-VACCIN ÎN DIRECT. Tricolorul nostru flutură și acolo. Trump ține cu TIRIȘTII pentru LIBERTATE: Suntem alături de ei până la capăt. Mediafax a aflat după 19 ore că Trudeau, premierul Marii Resetări, a fugit din Capitală

 

În fața boicotului mediatic al presei vândute, vă vom ține la curent, ca și până acum, cu desfășurarea evenimentelor. Mai jos aveți o transmisie video de ieri în care se văd și drapele participanților români, cu tricolorul României. Vă transmitem în continuare relatarea corespondentei noastre de la fața locului:

 

Am pornit la drum cu speranta si incredere in Dumnezeu.

Dupa o zi incarcata de emotie impreuna cu Convoiul Libertatii venit din partea de est a Canadei, un drum lung plin de opriri si intalniri cu oameni care ne asteptau pe traseu, ne intampinau cu steaguri cu urale, cu zambete si speranta, ajungem la Ottawa si mergem la Mariott unde erau cazati alti prieteni romani iar la receptie ni se spune ca nu mai au camere libere, dar sa incercam peste drum la hotelul de vizavi.

Acolo era coada mare, lumea cauta camere intr-o nebunie, stateau agitati toti pe hol in grupuri intrebandu-se ce sa faca caci si acestia au zis ca nu mai au camere.

Noi am ramas totusi cuminti in rand ca sa intrebam unde sa mergem, sa ni se dea macar o alta idee, iar receptionerul extrem de amabil a spus: stati putin... a mers in biroul managerului sa intrebe unde sa ne indrume si a venit inapoi cu vestea ca managerul ne ofera o camera de protocol. Wow.. asta da noroc! Am ramas socati! Cum o fi picat norocul exact pe noi? Ce-am facut?

Dupa manifestatie, noaptea tarziu, plini de frig, inghetati de-a dreptul caci erau -30 C, am avut de venit pe jos la hotel mai multe strazi, dar tot uitandu-ne sa gasim un magazin deschis am gresit drumul spre hotel cu o straduta, doua mai incolo. Am zarit un magazin si am intrat sa cautam ceva de mancare si un incarcator de telefon (al nostru era in masina departe, telefonul mort). Deci pe langa faptul ca magazinele erau toate inchise am gasit un magazin mic, de colt, deschis. Inauntru, inghesuiala. Noi cu drapele dupa noi, cu tot arsenalul, abia asteptam sa intram la caldura. Lumea era ca intr-o conserva, caci magazinul era mititel.

Desi initial vanzatorul zicea clar ca nu mai are niciun cablu ramas, in timp ce noi cautam una-alta prin magazin, vanzatorul ne anunta ca a gasit un ultim cablu de telefon. Wow din nou, eram super fericiti ! Eram salvati. Nu ne venea sa credem! Langa noi tot felul de oameni din toate colturile tarii, o doamna si un domn cu un caine, un batranel, si o alta pereche care platea la casa. Cautam Advil caci deja eram raciti si zice iar „nu avem”, apoi cauta si culmea!, GASESTE.

Stam frumos la rand si asteptam sa platim... Ajungem la casa; nu mai era nimeni decat noi in magazin si vanzatorul ne spune totalul: 47 de dolari dar ne anunta ca nu platim decat 27 de dolari pentru ca cineva a platit deja 20 de dolari pentru noi. Am ramas socati! Cine? Si el spune „ingerul vostru pazitor”... Dar am insistat: cine este? Si ne spune ca a fost o doamna care era in rand inaintea noastra. Probabil doamna cu catelul... se uitase la noi, zambise... am zambit si noi am salutat dar nimic mai mult... Am avut un sentiment de nu va pot spune... ce se intampla cu cei din jur - parca fac imposibilul pentru noi precum niste ingeri pazitori intr-adevar!

Am iesit din magazin cu un aer nedumerit... si culmea, intuneric bezna, totul inchis, nimic deschis pe nicio strada si noi tot cautand hotelul caci ne pierduseram putin dar gasim un bufet care avea mancarea preferata, calda proaspata si buna. INCREDIBIL!

A mai fost o faza interesanta la hotel: ajungem inapoi si receptionerul ne intreaba daca suntem OK si daca nu ne lipseste nimic iar noi ii spunem ca ne lipsea un cablu dar ca prin minune l-am gasit pe ultimul la un mic magazin desi avem doua telefoane dar e ok le vom incarca pe rand. Iar receptionerul intreaba ce telefoane avem si culmea deschide un sertar si scoate o cutie cu cabluri uitate de clienti si ne da exact cablul potrivit. Wow din nou... deci aveam 2 cabluri la doua telefoane. Alt inger pazitor!

Absolut toti oamenii cu care am intrat in contact erau atat de amabili si de calzi dornici sa ne ajute! O atmosfera de bucurie si iubire, pozitivism, zâmbete de parca veniserăm sa salvam lumea intreaga. Parea ca toata bunatatea si-o revarsau asupra noastra precum niste ingeri pazitori!

Acum suntem in drum spre Montreal plini de frig si raciti cobza! Dupa 3 zile la -30 C am plecat spre casa ca sa ne luam provizii medicamente si cele necesare dar nu cedam si vom reveni ! Avem alti buni romani care ne iau locul. Nu cedam nu ne lasam ! Libertate! Romanii canadieni nu sunt lasi! Ne auziti domnule Trudeau? 

Citiți și Românii la Marșul Libertății din Canada: Trudeau, Ceaușescu a fost mai deștept ca tine și tot a căzut, iar noi i-am supraviețuit! Mesajul unui românce din Canada: E incredibil ce se întâmplă! NU SE MAI POATE! FOTO/VIDEO

DRAGILOR, mergeti la Ottawa, macar pentru o zi, mergeti si incurajati soferii, au nevoie sa fie motivati sa ramana acolo. Este greu, Salvarile circula nebune prin oras ca si cum ar cara incontinuu raniti, Politia care parea simpatica sambata a devenit duminica mai ostila, au inchis drumul sa nu mai intre camioane in oras, au inchis magazinele de mancare ca sa nu mai poti manca nicaieri au obligat hoteluri sa zica ca sunt pline desi erau la 50% capacitate.

SE LUCREAZA TOT ASA PRIN MANIPULARE, pe la spate, ca sa descurajeze, sa dezbine. Au infiltrat oameni care sa faca scandal dar nu au reusit caci au fost dati jos de pe scena. Evident, duminica au fost mai putini decat vineri seara si sambata dar inca foarte multi! Atmosfera incepe sa devina mai greu de suportat si pentru soferi.

VA ROG MERGETI LA OTTAWA, sustineti cu ce puteti, partajati, incurajati, este dificil dar suntem impreuna in asta!

Multi nu s-au trezit! Nu este vorba de un vaccin sau două sau cinci p este vorba de CONTROL!

Veți fi obligați să renunțați la tot! 

Citiți și Klaus Schwab, tătukul Marii Resetări: „Nu veți mai deține nimic și veți fi fericiți pentru asta!” „Profeții” Forumului Economic Mondial anunță că Era Post-Corona se resetează pe urmele lui Karl Marx. Decriptarea lui Build Back Better 

Sefii de state sunt toti condusi de globalisti corporatisti care au doua interese majore: PUTERE SI CONTROL Prin ce? Prin FRICA SI DEZBINARE.

Citiți Școala de dictatori Covid a lui Klaus Schwab și planul pentru Marea Resetare. De la Putin, Merkel și Viktor Orban la Justin Trudeau. VIDEO

Noi insa avem doua forte mari: UNIRE SI IUBIRE!

LI-BER-TA-TE! CU DUMNEZEU ÎNAINTE!

Multumim București, Mulțumim România, pentru susținere - ACTIVENEWS este alături de noi!

CONVOIUL OPRIT DE POLIȚIE (MOMENTAN) - FILMAREA NOASTRĂ, FILMARE DIN DRONĂ ȘI O A TREIA FILMARE CU SUTE DE TIRURI:

Filmare din dronă:

Alte TIR-uri blocate: