ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un român în vârstă de 36 de ani a murit, luni, în timp ce încerca să treacă din Ungaria în România prin Vama Petea, informează Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmației, informează ȘtiripeSurse.

„În PTF Petea, la ora 15,00, în zona Punctului de trecere, pe teritoriul maghiar, a fost observat un cetățean român căzut inconștient. S-a solicitat intervenția ambulanței maghiare care, la ora 15,10, efectua primele manevre de resuscitare. Autoritățile maghiare au solicitat intervenția unui echipaj aerian. La ora 15,47 a fost constatat decesul persoanei", precizează ITPF, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, persoana se deplasa pe jos, pe teritoriul statului maghiar, și nu ajunsese pe aliniamentul de control, nu efectuase formalitățile de frontieră pentru ieșirea din Ungaria, respectiv intrarea în România.

Tânărul era din Turulung, județul Satu Mare, conform PresaSM. Evident, și moartea sa este „inexplicabilă”...