ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
Din păcate, rubrica deceselor subite continuă. Facebook-ul este împânzit de anunțuri cu decese fulgerătoare, precum cele de mai jos:

Unul dintre cei mai implicați pescari în acțiuni de combatere a braconajului, din județul Sibiu, a decedat. Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu au anunțat moartea lui Liviu Horea Napeu.
 
Într-o postare pe facebook, AJVPS Sibiu a făcut anunțul trist referitor la moartea cunoscutului pescar.
 
„Cu profund regret anunțăm pierderea unui adevărat camarad pescar, prietenul nostru Liviu Horia Napeu care a trecut în lumea celor drepți. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Mult prea devreme a plecat dintre noi”, scriu reprezentanții AJVPS Sibiu în timp ce prietenii îl plâng pe Facebook:
 
 
Un alt deces subit, semnalat de curând pe Facebook, este cel al doctoriței de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov Livia Stătescu. Ea s-a luptat cu un cancer agresiv apărut în urmă cu un an. Anunțul a fost făcut pe pagina serviciului medical de urgență, la care lucra femeia:
 
„Noi, marea familie SABIF, cu profundă durere în suflet, vă anunțăm îndurerați și cu sufletul îndoliat, că unul dintre ai noștri, Dr. Livia Stătescu, fiică minunată, mamă devotată, bună colegă și un profesionist de înaltă clasă, ne-a părăsit plecând mult prea devreme, sperăm spre "o lume mai bună, unde nu există durere, nici întristare, nici suspin".
Suntem alături de o mamă, un fiu și o familie în suferință, îi îmbrățișăm cu tot sufletul, le transmitem condoleanțe și Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu, să le fie alături și să le mângâie sufletul, în această incomensurabilă pierdere.
Drum lin printre stele, Livia! 
Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, în Grădina Raiului, alături de îngeri!”, a scris SABIF.
 
 
(Livia Stătescu)
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, persoane care se sărută și în aer liber
 
Însă Livia nu este singura de la Serviciul de Ambulanță București care moare subit. Recent, o angajată a SABIF anunța încă o moarte fulgerătoare a unei asistente, Paula (foto din dreapta jos) :
 

 
 
 
 
Morțile fulgerătoare nu se opresc aici. O altă moarte subită din sânul unei familii de români a fost semnalată zilele acestea pe Facebook (foto):