ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși are numai 50 de ani, Rona Hartner își trăiește ultimele clipe, fiind la un pas să plece dintre noi. Sora acesteia, Rinda, a făcut durerosul anunț, în urmă cu o zi, potrivit RomâniaTV.

„Sunt Rinda sora Ronei. Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimile clipe. Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”, a scris sora acesteia.

Și fratele artistei a confimat vestea tristă.

„Pot să confirm ce a scris sora ei pe Facebook. Este într-o situație foarte gravă. Din păcate, metastazele de la creier… Să ne rugăm pentru ea. Mulțumesc de interes, dar atât pot să vă spun. Să ne rugăm pentru ea în aceste moment. Ea este la spital acum.Nu e o situație deloc ușoară pentru noi. Suntem cu toată familia aici. Ea mi-a transferat telefonul, Din păcate, situația nu e ok deloc”, a declarat fratele cântăreței Ronei Hartner pentru FANATIK.

În urmă cu câteva săptămâni, Rona Hartner dezvăluia că medicii i-au descoperit mai multe metastaze. Vedeta a avut o primă încercare în 2019, când a fost diagnosticată cu cancer de colon, de care însă a reușit să scape.

Recent, artista a primit o nouă veste devastatoare: cancer la plămâni și metastaze la creier.