ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tot mai mulţi români intră în afaceri în agricultură convinşi că vor face profit. Tineri, cu câţiva ani de experienţă în multinaţionale, cultivă soiuri mai puţin cunoscute în țară. 

În prima parte din an, au fost deschise 8.000 de firme noi în domeniul agriculturii. Este un pariu riscant, dar cine îl câştigă adună în conturi bani frumoşi, informeaza Digi24.ro

Cu puţin noroc, investiţia se recuperează în primii trei ani. La aproape 70 de kilometri de Bucureşti, Florin Cojocaru cultivă în solarii tomate cu gust de kiwi sau roşii albe. Specialistul în marketing s-a transformat de patru ani în fermier. Florin ştie că afacerea sa şi a soţiei a dat roade tocmai pentru că nu a cultivat legume pe care le găsim la orice aprozar. A adus din Anglia, Rusia sau Ucraina soiuri necunoscute la noi.
 
Mai mult AICI.