ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru și lider PMP Elena Udrea a declarat într-un interviu difuzat duminică seara, la Realitatea, că magnatul globalist de extremă stânga George Soros l-a sunat personal pe fostul președinte Traian Băsescu cu „rugămintea” să o susțină la alegerile prezidențiale din 2014 pe fostul ministru al Justiției, actuala penală Monica Macovei, informează ȘtiripeSurse care redă un extras din interviul luat de Anca Alexandrescu fostei vedete politice feminine a României.

„Coldea nu cred că a avut ceva personal cu mine, a fost planul acesta de a prelua puterea după 2014. Eu am candidat la președinție, acesta a fost momentul fatal pentru mine. Dacă nu candidam și îi lăsăm să-și facă ei jocurile, probabil că nu s-ar fi mers atât de departe în ceea ce mă privește.

Ei au avut un plan, ca după 2014 să controloze ce se întâmplă în România. Traian Băsescu trebuia să se retragă definitiv, să nu mai aibă un partid. PMP a fost sabotat din toate părțile de SRI-DNA. Dacă vă amințiți, în campanie au fost luat Pinalti și Florin Popescu, care erau greii PMP.

Să nu uit să vă spun un lucru important pentru că am văzut că se tot discută despre relația Macoveei cu Soros: Macovei a fost permanent un pion, pus în spatele meu, ca să saboteze tot ce am făcut în politică, pentru că ne apropiam de 2014 și planul era ca Băsescu să fie retras și puterea politică să intre în mâinile lor, în structura aceasta ocultă în care erau SRI-ul, DNA-ul, Înalta Curte.

Soros l-a sunat pe Traian Băsescu să îl roage să o susțină pe Macovei la președinția României, atunci președintele mă susținea pe mine.

Macovei a fost pusă să mă contracandideze la președinția partidului, în 2013. Dacă Macovei nu ar fi candidat și nu ar fi luat niște voturi, nu intram în turul 2 cu Blaga, îl băteam din primul tur. Sigur, s-au furat voturile și s-a fugit cu sacii de voturi și a ieșit Vasile Blaga.

Monica Macovei a fost pusă să își facă M10, partidul care să contracareze Mișcarea Populară care era branduit de Traian Băsescu. A fost pusă de către Coldea, Kovesi, de Statul Paralel”, a declarat Elena Udrea în exclusivitate pentru Anca Alexandrescu.

„Macovei a fost pus- să-și facă M10 (cu Adrian Papahagi, Cristian Preda ș.a. - n.n.). M-a contracandidat la președinția României. De ce? Ca să nu fie un singur candidat de-al lui Traian Băsescu - ea era văzută ca un om al lui Traian Băsescu. Să nu fie o singură femeie la candidatură. Monica Macovei a fost pusă permanent să mă secondeze pentru ca șansele să fie cât mai mici și la final să eșuăm.”, a mai spus Elena Udrea

Sprijinirea directă chiar și printr-un astfel de trafic de influență la nivel înalt pentru Monica Macovei de către George Soros a fost susținută de autorul acestor rânduri dintotdeaua. Acum este străveziu pentru oricine, credem, și cum a ajuns soroșista Ministru al Justiției. Surse din serviciile speciale care mi s-au confiat în 2013, când Soros a venit în România sub pretextul inaugurării unui așa zis Muzeul al Romilor, mi-au dezvăluit că Soros s-a întâlnit în ascuns și cu Traian Băsescu, care era președinte atunci, și cu Victor Ponta, care era premier. Una dintre mize la ordinea zilei atunci era de ordin material. Iată că o aflăm acum pe a doua, mai importantă pentru Soros: instalarea Macoveei drept președinte.Și atunci, și acum, persistă aceeași întrebare: cu ce preț?

Vom reveni! VIDEO din 2013: