ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania comercială și farmaceutică niponă Kowa Co Ltd a declarat luni că ivermectina a demonstrat un efect antiviral puternic împotriva Omicron și a altor variante ale SARS-CoV-2 în cadrul unei cercetări realizate în colaborare cu Universitatea Kitasato din Tokyo pentru testarea medicamentului ca potențial tratament pentru COVID-19, informează The Epoch Times. Reuters și Agerpres, care n-au avut niciodată cuvinte de laudă pentru medicamentul-minune, ieftin și eficient, au dat știrea cu o jumătate de gură.

Kowa Co. Ltd., un conglomerat cu interese în domeniul comerțului, al ospitalității, al electronicii, dar și al sănătății a emis pe 31 ianuarie un comunicat de presă (pdf) în care afirmă că medicamentul antiparazitar ivermectină s-a dovedit a fi eficient și sigur împotriva Omicron, în cadrul unui studiu clinic de fază III. Etape din STUDIUL pe fazele precedente, AICI.
 
Compania, care colaborează cu Universitatea Kitasato din Tokyo, a declarat că ivermectina are „același efect antiviral” în cazul tuturor „variantelor mutante”, inclusiv Alpha, Delta și Omicron. Kowa a adăugat că ivermectina suprimă învazia virusului și inhibă replicarea acestuia.
 
„Ne așteptăm ca Ivermectina să fie folosită ca tratament împotriva tuturor noilor boli infecțioase provocate de coronavirus”, se arată în raport.
 
 
Japonia este singura țară din lume care a luat la control vaccinurile ARNm pentru a descoperi lucruri înfiorătoare:
 
 
 
 
 
Din nefericire, medicamentul a fost învăluit în controverse în ultima vreme, atât în SUA, cât și în alte țări, după ce Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) a refuzat să aprobe utilizarea ivermectinei ca tratament împotriva COVID-19, deși acest medicament este utilizat la om pentru tratarea unei varietăți de afecțiuni iar realizatorii lui au primit premiul Nobel pentru inventarea lui.
 
FDA a refuzat să răspundă unei solicitări formulate în temeiul Legii privind libertatea de informare (FOIA), prin care i se cereau detalii privind existența vreunor raportări de efecte secundare legate de utilizarea ivermectinei în tratamentul COVID-19. Pe de altă parte, FDA a denunțat public utilizarea acesteia.
 
Guvernul SUA plătește spitale din întreaga țară pentru a trata pacienții cu COVID-19, dar plata este condiționată de utilizarea unor medicamente aprobate, iar ivermectina nu face parte din protocol.
 
Cu toate acestea, multe familii disperate introduc pe ascuns medicamentul în spitale, într-o ultimă încercare de a-și salva persoanele dragi de la moarte. De foarte multe ori, persoana infectată se recuperează.
 
Aproximativ 22 de țări din întreaga lume au aprobat utilizarea ivermectinei în tratamentul COVID-19, pe baza mai multor studii. Japonia nu a aprobat încă utilizarea ivermectinei.
 
În New Hampshire, a fost depus un proiect de lege prin care statul ar deveni primul din SUA care să includă ivermectina în lista tratamentelor aprobate pentru COVID-19, oferind-o ca medicament fără prescripție medicală.
 
„Nu am absolut nicio îndoială că vor fi salvate vieți dacă ivermectina pentru uz uman ar fi disponibilă pentru pacienții cu COVID”, a declarat pentru The Epoch Times Leah Cushman, republicană și, totodată, asistentă medicală, în legătură cu proiectul de lege propus de ea, HB3005.

Dr. Paul Marik, un susținător al utilizării ivermectinei, a declarat că ivermectina „este unul dintre cele mai sigure medicamente de pe fața acestei planete".

Marik, care este co-fondator al grupului de medici Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, a declarat că ivermectina este aprobată pentru tratamentul virozelor în 79 de țări.