ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ancheta [procurorului special] John Durham nu s-a încheiat. Rechizitoriul său împotriva lui Michael Sussmann, unul dintre avocații lui Hillary din campania sa eșuată din 2016, constituie punctul de pornire pentru formularea unor acuzații de conspirație la adresa persoanelor care au lucrat cu Sussmann, precum Christopher Steele și Glenn Simpson. Complotul de a-l prezenta pe Donald Trump ca fiind o unealtă a lui Vladimir Putin și a rușilor a fost fabricat de Hillary Clinton și de echipa sa de încredere, scrie Larry Johnson într-un articol publicat pe site-ul The Gateway Pundit.

Citiți și: Clinton a fabricat dovezi false despre relația lui Trump cu Rusia în campania din 2016. Creierul operațiunii a fost nimeni altul decât fostul CEO Google, Eric Schmidt

De unde știu eu asta?”, continuă Larry Johnson
 
Primul indiciu a apărut în momentul în care a fost spartă poșta electronică a lui John Podesta, iar e-mailurile sale au fost făcute publice, la sfârșitul anului 2016.

Podesta a fost șeful campaniei lui Hillary. În decembrie 2015, devenea clar că Donald Trump nu era o glumă și că avea șanse mari să câștige cursa. Podesta a avut un schimb de e-mailuri cu Brent Budowsky, un agent democrat cu o lungă activitate în spate, care a ocupat funcții de conducere în cadrul Congresului, printre care cea de asistent legislativ al fostului senator Lloyd Bentsen. Budowsky a jucat un rol-cheie în elaborarea Legii privind protecția identității serviciilor de informații și a Legii privind beneficiile în caz de deces al ofițerilor de informații.

Schimbul de e-mailuri dintre Podesta și Budowsky din 21 decembrie 2015 s-a axat pe vulnerabilitatea lui Hillary pentru susținerea politicii eșuate a lui Obama în Siria. Budowsky face un comentariu revelator cu privire la gândirea anti-Putin din campania lui Hillary:

Îl iubesc pe Kerry ca pe un frate și îl susțin mereu, așa cum ar trebui să facă, și o face, HRC. Dar aveți grijă cu ONU, susțineți-l, dar nu mergeți prea departe. Putin nu a fost de acord cu nimic în ceea ce privește înlăturarea lui Assad și continuă să bombardeze oamenii pe care îi susținem. Am susținut aceeași poziție în 2012 (Geneva 1, despre care HRC știe totul) și Geneva 2, în 2014. Șansele ca Putin să fie de acord cu înlăturarea lui Assad sunt doar puțin mai mari decât probabilitatea ca eu să fiu ales într-o zis de Colegiul Cardinalilor ca succesor al Papei Francisc.

Apoi, Budowsky recomandă ce e de făcut cu Trump în chestiunea Siriei. E-mailul său o spune răspicat:

Cea mai bună abordare este de a-l linșa pe Donald pentru relația sa de amiciție cu Putin. 

Acesta este un punct esențial de înțeles. Complotul împotriva lui Trump nu s-a bazat pe o simplă antipatie față de cineva perceput ca un bătăuș necizelat din New York. Pozițiile sale politice în probleme precum Siria și NATO au fost văzute ca un atac la status quo-ul establishmentului, adică la Deep State.

O astfel de îndrăzneală nu putea fi tolerată.

Acest e-mail arată că mințile politice aflate la vârful campaniei Clinton recomandau folosirea percepției legăturilor strânse dintre Trump și Putin ca mijloc de a-l ataca (și slăbi) pe Trump. Rețineți, ne aflăm în decembrie 2015, iar Donald Trump mai avea încă șase luni de primare de câștigat pentru a obține nominalizarea.

Acum știm că Dosarul Steele și țintirea lui George Papadopoulos, a lui Carter Page și a generalului Michael Flynn, precum și presupusa spargere a serverului DNC (Comitetul Național al Partidului Democrat) de către Rusia au fost un complot coordonat. Alături de agenți ai campaniei Clinton, acest demers a inclus agenții de informații străine (de exemplu, MI-6), agenții de informații americane, contractori privați care lucrează pentru aceste agenții, FBI și Departamentul de Justiție.