ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rețeaua de socializare Facebook a introdus o nouă versiune a butonului Like, care include caracteristica Reactions (reacții), schimbând modul în care răspundem la conținutul publicat de prieteni.

Dacă până acum utilizatorii puteau da Like (îmi place) la o postare, prin Reactions au la dispoziție încă noi 5 acțiuni: Love (iubesc), Haha (râs), Wow (sunt uimit), Sad (mă întristează) și Angry (mă înfurie).

Noua caracteristică va fi disponibilă treptat pentru toți utilizatorii în versiunea web a Facebook și în aplicațiile pentru Android și iOS.

Schimbarea butonului de Like, una dintre caracteristicile reprezentantive ale Facebook, a fost anunțată anul trecut de Mark Zuckerberg, directorul executiv al companiei.Mulți oameni au crezut atunci că li se va permite oamenilor să dea cumva „Dislike” pe Facebook. Un astfel de buton nu va fi introdus, probabil, niciodată pe rețeaua de socializare online, scrie go4it.ro.

"Acțiunile de pe Facebook sunt axate pe intercțiunile sociale pozitive. Like-ul este cea mai facilă cale de exprimare a unui sentiment pozitiv. Nu cred că adăugarea unui mod facil de exprimare a unui sentiment negativ ar fi valoroasă pentru rețeaua de socializare”, a explicat Bob Baldwin, inginer la Facebook.