ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joi, 9 decembrie, gărzile de corp ale lui Justin Trudeau l-au lovit pe jurnalistul RebelNews, David Menzies.

Iată relatarea redacției:

„David se afla pe un trotuar public, în fața unui eveniment public unde Trudeau mergea la o petrecere de Crăciun a liberalilor. David făcea ceea ce fac toate mass-media - aștepta răbdător să îi adreseze o întrebare lui Trudeau în momentul în care acesta intra.

Dar gărzile de corp ale lui Trudeau cunosc Rebel News. Și urăsc Rebel News. Pentru că șeful lor urăște Rebel News.

Trudeau o spune din nou și din nou. Spune că nu suntem jurnaliști adevărați. Spune că nu merităm niciun respect. Ne învinovățește public pentru starea jalnică a Canadei. Ne interzice personal să participăm la conferințe de presă publice. Iar dacă reușim să intrăm, ne insultă, în loc să ne răspundă la întrebări.

Așadar, după ce ne-a demonizat, demoralizat și defăimat timp de cinci ani, personalul său a înțeles mesajul. Și astfel, ne-au atacat.

I-au izbit fața lui David de perete - David era atât de uimit; nu mai putea vorbi direct. L-au bătut, l-au însângerat. I-au distrus proprietatea.

David a trebuit să meargă la doctor mai târziu în acea noapte - urechile încă îi țiuiau, era rănit și tăiat.

Nu există nicio scuză pentru acest lucru.

David nu a făcut nimic rău. Nu a fost niciodată arestat. Nu a fost niciodată acuzat de nimic. Nu a comis nicio infracțiune.

Crima a fost comisă de gărzile de corp huligane ale lui Trudeau - care știau că fac ceva rău și au refuzat să-i spună lui David numele lor, în ciuda obligației legale de a face acest lucru.

L-au bătut doar pentru că era de la Rebel News, iar Trudeau a lăsat lumea să știe că Rebel News nu merită respect.

Destul este destul.

Acesta este cel mai rău lucru care i s-a întâmplat unui reporter Rebel News în cei șapte ani ai noștri. Au fost atacați reporteri ai noștri de către huligani de stradă și membri Antifa. Dar niciodată o gardă de corp guvernamentală.

Serviciul de poliție din Toronto a venit rapid, dar a refuzat să depună acuzații împotriva bătăușilor lui Trudeau, în ciuda faptului că agresiunea a fost filmată. Ei știu că ar fi o sinucidere în carieră să îl contrazică pe Trudeau”.

VIDEO: