ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 9 organizații soroșiste, între care reactivata „Corupția Ucide”, Declic și VeDem Just a lui Cristi Danileț anunță pe Facebook un protest sâmbătă, pe 15 iulie, în Piața Victoriei, contra Gabrielei Firea, intitulat ”PEDEPSIȚI TORȚIONARII BĂTRÂNILOR! DEMISIA Gabriela Firea! DEMISIA Marius Budăi!”. Redăm textul chemării soroșiste:

„TORTURA CELOR 100 DE BĂTRÂNI ESTE REZULTATUL PRIETENIEI NESFÂRȘITE DINTRE PSD ȘI CRIMA ORGANIZATĂ.

Gabriela Firea (ministru), soțul ei, Florentin Pandele (primar în Voluntari, orașul în care au avut loc abuzurile), și Marius Budăi (ministru) au legături directe cu grupurile infracționale.

Instituțiile publice care aveau rolul să controleze ce se întâmplă în azile (DGASPC și AJPIS) au sprijinit grupurile infracționale. Aceste instituții sunt subordonate Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse (Gabriela Firea) și Ministerului Muncii și Solidarității Sociale (Marius Budăi).

Unii dintre oamenii implicați au fost deja arestați (Ștefan Godei, prieten al lui Firea și fost membru al Tineretului Social Democrat) sau suspendați din funcție (Ligia Gheorghe, mama unei fetițe căreia Gabriela Firea îi e nașă).

Totuși, persoanele cu putere politică - Gabriela Firea, Marius Budăi și Florentin Pandele - rămân neatinși. Prim-ministrul României și președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu iau nicio măsură pentru a-și pedepsi membrii propriului guvern.

PE 15 IULIE, ORA 18:00 IEȘIM ÎN PIAȚA VICTORIEI PENTRU A ARĂTA CĂ NU ACCEPTĂM CA CEI MAI VULNERABILI DIN SOCIETATE SĂ FIE ABUZAȚI ȘI CĂ VREM CA ABUZATORII SĂ FIE PEDEPSIȚI!”

Citiți și Gabriela Firea demontează atacul USR-iștilor: Se cațără, iarăși, pe drama unor oameni. Îmi voi da demisia la cea mai mică acuzație care mă privește direct