ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sebastian Bodu, fost președinte ANAF,  îl spulberă pe judecătorul Cristi  Dănileț după ce acesta a declarat, într-un interviu că nu există „familie tradițională” și că „istoria cuplului românesc, așa cum o știm, este una tristă, fiind marcată de violențe conjugale și incesturi. 

Într-o postare pe Facebook, Sebastian Bodu îi atrage atenția judecătorului că  cele mai violente cupluri sunt cele homosexuale, în special cele de lesbiene. Textul fostului președinte ANAF este însoțit și de o imagine extrem de sugestivă cu judecătorul Dănileț, de pe vremea când era student.

"Cristi Vasilică Dănileț se pronunță în favoarea casătoriilor homosexuale, argumentând că familia heterosexuală conține violență conjugală, incest, consum de alcool. E atât de supărat pe familia heterosexuală încât și-a abandonat părinții, care acum sunt săraci lipiți. Aceștia l-au dat in judecată și instanța la condamnat la plata unei pensii de întreținere (informația e pe Flux 24, iar Costel Gilca mi-a promis că pune link-ul de pe portal, după ce caută prin cele aproape 100 de procese ale lui Vasilică).

Ce nu știe Vasilică e că cele mai violente cupluri sunt cele homosexuale, în special cele de lesbiene. Cuplu în care, conform dorinței sale, Vasilică nu a avut șansa să trăiască, așa că a trebuit să îndure viața dintr-o familie heterosexuală. Care l-a crescut și l-a ținut în facultate.

Foto: Vasilică, pe când era student”, a fost mesajul postat de Bodu pe pagina personală de Facebook.