ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul României a adoptat o serie întreagă de proiecte de acte normative în ședința de joi, 3 septembrie 2020, precum și o hotărâre privind stabilirea datei alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020 și o hotărâre pentru aprobarea calendarului acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020.

„Alte două hotărâri de guvern importante în ceea ce privește calendarul alegerilor pentru perioada următoare, așa cum premierul ne-a anunțat în deschiderea ședinței de guvern - au fost propuse hotărârile de guvern inițiate de Autoritatea Electorală Permanentă și Ministerul Afacerilor Interne pentru stabilirea datei alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020, respectiv data de 6 decembrie 2020”, a declarat șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, citat de Agerpres

Potrivit Știri pe Surse, în aceeași ședință de guvern au fost analizate 3 ordonanțe de urgență și 4 hotărâri de guvern, a fost depus un proiect de lege, au fost adoptate 7 ordonanțe de urgență conținând măsuri de sprijin și redresare a economiei, au fost adoptate 11 hotărâri de guvern și 6 memorandumuri, fiind prezentată și o informare privind stadiul pregătirii și organizării alegerilor locale din anul 2020.