ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul general al gigantului farmaceutic Moderna a declarat că dorește să aibă o fabrică de tehnologie ARNm pe fiecare continent, scrie LifeSiteNews.

Mi-ar plăcea foarte mult ca pe fiecare continent să avem o capacitate de mARN", a declarat Stéphane Bancel în timpul dezbaterii FEM intitulată „Starea pandemiei". El a continuat: „Lucrul uimitor la mARN este că poți folosi aceeași instalație, aceeași fabrică, aceleași mașini pentru a produce orice vaccin dorești. Construim o fabrică în Canada. Am cumpărat deja teren în toamnă. Construim o fabrică în Australia. Vom începe o fabrică în acest trimestru în Marea Britanie și vom începe, de asemenea, să construim o fabrică în Kenya."
După cum a subliniat Bancel, tehnologia ARNm poate fi utilizată pentru vaccinuri și terapii de toate tipurile. De exemplu, Moderna a anunțat recent o injecție cu ARNm pentru tratarea insuficienței cardiace. Au existat tot mai multe dovezi de probleme cardiace și chiar atacuri de cord induse de injecțiile cu ARNm COVID, inclusiv de cea a Moderna.

Au apărut numeroase cercetări care fac legătura între decesele sau simptomele cardiace de după vaccinul COVID și leziunile cardiace provocate de injecții. De exemplu, la sfârșitul anului 2022, medicii patologi de la Spitalul Universitar Heidelberg din Heidelberg, Germania, au publicat rezultatele cercetărilor lor, conform cărora 25 de persoane de vârste diferite au murit din cauza leziunilor cardiace provocate de o injecție COVID, fără a avea vreo boală cardiacă de bază.
 
În același timp, directorul Pfizer, Albert Bourla, a anunțat la  Davos că noul vaccin antigripal mRNA va expira în luna iunie sau iulie a acestui an și că un vaccin combinat COVID/gripă  este deja în curs de dezvoltare: „Începem experimentele, pentru covid și gripă facem un singur vaccin".