ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Malcolm Roberts, senator de Queensland (Australia) din partea formațiunii „Pauline Hanson's One Nation”, i-a luat încă de joi apărarea lui Novak Djokovici, arătând că persecuția acestuia nu are legătură cu grija pentru sănătate, ci cu un calcul politic pervers, menit să deturneze dezbaterea despre subiectul principal: neregula impunerii obligativității vaccinării Covid în Australia. Având în vedere că aceasta a fost o ambiție politică, cetățenii sunt chemați să-i sancționeze pe politicieni prin vot la următoarele alegeri - un lucru de care ar trebui să se teamă și politicienii români, obsedați de impunerea certificatelor vaccinale la locul de muncă.

„Nimeni nu ar trebui să fie nevoit să urmeze o procedură medicală pe care nu o dorește #stopthemandates. (stop obligativităților, n.trad.)


Acest episod Djokovic este un foarte bun exemplu de ipocrizie politică. Nu este din vina lui și susțin pe deplin dreptul de a alege ce intră în corpul tău.

În plin blocaj dictatorial al lui Dan Andrews anul trecut, Dan a spus cu emfază că Djokovic pur și simplu nu va primi o scutire pentru a intra în Victoria deoarece nu a fost vaccinat.

Vine anul 2022 și, dintr-o dată, Victoria își amintește câți bani sunt implicați în tenis și, ca prin minune, consideră că acordarea unei scutiri lui Djokovic este acceptabilă. Între timp, sute de mii de australieni nu au acces în spațiile publice cotidiene și nu pot merge la serviciu pentru că sunt nevaccinați.

Acum, astăzi, guvernul federal a anulat viza de intrare în Australia a lui Djokovic pe motiv de scutire inadecvată, indiferent ce vrea să însemne asta. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că numeroși sportivi și membri ai echipelor de tenis ar fi fost deja lăsați să intre în țară de către guvern în baza aceluiași tip de scutire.

De ce această schimbare? Atenția mediatică și banii par a constitui singura diferență.

Mantra guvernului din ultimii doi ani a fost „Urmați știința!” și „Aveți încredere în sfaturile de sănătate!”, de ca și cum ambele ar fi zei perfecți și incontestabili. Adevărul este că nu există nici sănătate, nici știință în spatele a ceea ce fac ei. Totul este politic, calculat în funcție de ceea ce ei cred că-și pot permite fără a avea de suportat consecințe, iar asta înainte ca publicul să facă în sfârșit ceea ce trebuie și să-i elimine prin vot.

Drama Djokovic este creată de elite și de mass-media pentru a distrage atenția publicului de la faptul că nici măcar nu ar trebui să avem vreo formă de obligativitate în primul rând!

Faceți ca 2022 să fie anul în care punem capăt pandemiei și faceți propria schimbare aducând propriul vostru vot la urne!
 
#sorrynovak (Ne pare rău, Novak - n.trad.) #NovakDjokovic #Novak #Djokovic #OneNation”, a scris Malcolm Roberts în 6 ianuarie pe Facebook
 
Între timp, aflând despre faptul că justiția australiană i-a făcut dreptate lui Novak Djokovici, senatorul Malcolm Roberts a revenit luni cu încă o postare dedicată tenismenului sârb, cerând dreptate și pentru fiecare australian care a ales să nu se vaccineze și care suferă de pe urma persecuției guvernului lui Scott Morrison:
 
„Novak Djokovic a câștigat procesul intentat împotriva guvernului australian, după ce acesta i-a anulat în mod nejustificat viza pe motiv că nu era vaccinat. Păcat că acum contribuabilii vor trebui să plătească factura legală pentru incompetența și ipocrizia lui ScoMo (Scott Morrison, actualul premier al Australiei, n.trad.).

Acest lucru nu ar fi trebuit să ajungă niciodată în instanță de la bun început. Cu zeci de mii de cazuri noi în fiecare zi, nu contează dacă ești vaccinat sau nu în Australia.

Acum să se facă dreptate pentru fiecare cetățean australian nevaccinat!

#djokovic #sorrynovak.

Djokovic câștigă recursul împotriva anulării vizei sale”, a scris senatorul Roberts în 10 ianuarie pe Facebook.