ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentanta republicana de Georgia din Congresul American, Marjorie Taylor Greene, împreună cu alți colegi, au cerut azi demisia sau demiterea lui Anthony Fauci. Conferința de presă s-a desfășurat sub titlul FAUCI LIED, PEOPLE DIED - Fauci a mințit, oameni au murit. Valabil și în România cu mini-faucii cu gură mare de Dâmbovița.
 
Totodată, joia trecută, în Senatul SUA, patru reprezentanți (Mike Braun, Roger Marshall, Ron Johnson, Roger Wicker) i s-au alăturat senatoarei republicane Marsha Blackburn într-o conferință de presă cu scopul de a face lumină asupra originii coronavirusului și a cenzurii GAFAM (Google, Apple, Facebook, Amazon și Microsoft). Renaște, oare, democrația americană din propria-i cenușă? se întreabă France Soir.

În primul rând, ei evocă scăparea virusului, dând asigurări că provine din laboratorul de la Wuhan și anunțând deschis vinovăția chineză. În altă ordine de idei, ei învinovățesc, de asemenea, mediile de informare și rețelele de socializare pentru a fi încercat să „cenzureze istoria”. Ei denunță, astfel, anumite complicități, mai ales pe cele ale doctorului Anthony Fauci cu întreprinderile Big Tech. Potrivit lor, acestea au o putere mult prea importantă asupra a ceea ce trebuie sau nu să se spună.
 
 

Urmăriți, mai jos, filmarea:
Doublage français par Jeanne traduction :

 

Versiunea orginală, în engleză :