ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Devenit simbol al protestelor #Rezist, dar și pentru reacțiile violente, Mihai Dide a avut o reacție mai mult decât revoltătoare după știrea că o femeie jandarm din Suceava a murit în urma unui accident rutier.

Femeia a murit într-un accident rutier, fiind lovită de un șofer în timp ce traversa regulamentar. Copilul ei a suferit leziuni grave și se află în comă la spital.

 Dide a distribuit un link cu știrea despre accident și a adăugat mesajul următor: "One more down! Du-te după Giani :-)”.
 
 
Au apărut imediat comentarii la postarea lui Cristian Dide. Unii au condamnat atitudinea sa față de moartea femeii din Suceava. Dar au existat și voci aprobatoare față de postarea liderului  #Rezist. Dar simbolul #rezist a rămas tare pe poziții, cu argumente pline de ură.  

În iulie, Cristian Dide a amenințat că își dă foc chiar în fața Guvernului. El s-a legat cu lanțuri de gardurile Palatului Victoria, a fost luat pe sus de forțele de ordine. S-a remarcat și în confruntările din 10 august cu jandarmii, dar și cu femeile de la Școala de vară a PSD. 
Accidentul la care face referire Cristian Dide a avut loc astăzi, în jurul orei 13.30, pe trecerea pentru pietoni din fața Palatului de Justiție din Suceava. Un șofer de 26 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei conducea un autoturism pe direcția Areni – Centru. Din cauza vitezei, a neatenției și a lipsei de experiență, având permisul doar de un an de zile, tânărul a izbit-o violent pe Irina Cristina Airinei (40 de ani), care se deplasa cu căruciorul în care o avea pe fiica sa în vârstă de un an și șase luni. Victimele se aflau pe trecerea de pietoni în momentul impactului.