ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CNADNR a anunțat că defecțiunile apărute sâmbătă la sistemul de plată a rovinietei și a taxei pentru podul de la Fetești au fost remediate.

Problemele apărute sâmbătă la sistemul de plată a rovinietei și a taxei pentru podul de la Fetești au fost remediate în totalitate, iar acesta funcționează la parametrii optimi.

Sistemul nu a mai funcționat, începând de sâmbătă, ora 3 dimineața, din cauza problemelor apărure la un server, potrivit informațiilor transmise News.ro de către un oficial al CNADNR. Șoferii surprinși că nu și-au plătit rovinieta sau taxa de pod în timpul nefuncționării sistemului nu vor fi amendați, a dat asigurări oficialul companiei de drumuri.

Ulterior, sâmbătă, în jurul orei 19.00, CNADNR a anunțat că a găsit o soluție temporară la această problemă, iar șoferii au primit recomandarea de a-și cumpăra rovinieta până în jurul orei 24.00