ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cinci luni de la ultimul control efectuat de pompieri, nu s-a schimbat nimic. Ușile de evacuare în caz de incendiu sunt în continuare închise, iar mii de oameni care circulă zilnic sunt în pericol.

Angajații au sărit ca arși să remedieze situația când au auzit că reprezentanții ISU sunt din nou cu ochii pe ei si le-au făcut o vizita neanunțată.
 
Doi angajați s-au dus glonț să deschidă ușile de evacuare. De altfel, acesta a fost și unul dintre motivele pentru care Metrorex a fost amendat la începutul lunii august.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov a anunțat că a aplicat 11 sancțiuni în urma controalelor efectuate la rețeaua de transport cu metroul, potrivit b1.ro.

Printre neregulile constatate se aflã îngreunarea evacuării persoanelor, prin reducerea lățimii de circulație, din cauza modificãrilor la sistemul de trecere cu turnicheți, amplasarea de spații comerciale și vitrine, blocarea cu zăvoare a unor uși de evacuare sau sensul de deschidere a unor uși de acces/evacuare, care se face în sens invers evacuării.