ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


*Sunt tâlharul de-a stânga și aș vrea să trec de-a dreapta.

*Am scris de curând undeva: „Majestatea Sa Custodele Coroanei a adresat <societății românești> un mesaj privind, în principal, situația de la Caracal. Observ însă că lipsește, ca și altă dată, orice referire la răspunderea gravă ce revine de fapt establishmentului politic și statal.” Imediat m-am trezit apostrofat de d-na Camelia Csiki, realizatoare a emisiunii Ora Regelui: „Nu-i adevărat! Citiți mai bine, există dojană, regală și, ceea ce e mai important, oferă sprijin, doar nu poate înjura oameni pe care românii i-au votat! Nu din postura Majestății Sale!” Drept care am răspuns și eu: "Repezită ca mai mereu... Dați un singur citat de dojană... regală (alta decât la adresa societății). Uitați că atunci când a fost cazul Regele Mihai a avut cuvinte de dojană la adresa conducătorilor. În rest vedeți-vă de fișa postului, de emisiuni, și lăsați avocatura din oficiu a Casei Regale, pentru că nici nu vă pricepeți, și nici nu sunteți credibilă ridicând ode chiar și când nu e cazul”.

*S-a descoperit că virginitatea e mai mult antimaterie decât materie, o stare mai mult ipotetică și imperceptibilă. Care în cel mult un deceniu nu va mai fi obiect de studiu al anatomiei, ci al fizicii cuantice și al filosofiei.

*Dacă am fost cumva neclar în privința poveștii de la Caracal, eu nu exclud ca realitatea de acolo să coincidă parțial cu ce ni s-a prezentat. Eu spun doar că Sistemul (serviciile de informații mai ales) se folosește în aceste săptămâni de această realitate, pe care o cunoștea demult și în detaliu, pentru a-și atinge obiective de interes propriu. Bunăoară cred că și cei orbi văd cum securiștii sereiști își clatină capetele dojenitor: Aveți ce meritați dacă nu vreți să participăm la actul de justiție. Apropo de Caracal, vizita lui Iohannis în SUA a fost anunțată ulterior declanșării scandalului Caracal. Dacă serviciile de informații au știut de multă vreme ce se întâmpla la Caracal (având legătură și cu baza Baza militară americană de la Deveselu), nu cred să existe dubii că președintele Iohannis a fost informat riguros. Și, prin el, cel mai probabil și Ambasadorul Democrat Hans Klemm. Episodul poate să aibă acum urmări grave pentru actuala Administrație de la Washington. Ceea ce va da satisfacție maximă Democraților neo-marxiști de peste Ocean (cel mai probabil la alegerile prezidențiale de anul viitor), dar și celor de la Berlin și din alte capitale europene aliniate. O întrebare care poate să îngrijoreze e dacă în toată această afacere Iohannis și serviciile sale au jucat sau nu onest față de Administrația Trump.

*Deja începe să mă înfurie că până și oameni de bună credință preiau și împrăștie inconștient cele mai netrebnice șabloane securiste. De exemplu: "Românii sunt cei care i-au vrut (i-au votat) pe conducătorii de după 89". Și fac asta fără să se obosească să ia aminte măcar la adevărul poate cel mai banal – că democrația noastră securist-comunistă n-a fost și nu e decât o farsă sinistră, binecuvântată din capul locului de un Occident tot mai cinic și interesat.

*Din cauza defrișării pădurilor multe ciocănitori au plecat la Parlament.

*Banalitatea unei epoci: Susținând migrația, neo-marxismul mondial anti-creștin urmărește de fapt islamizarea Europei creștine.

*Diferența dintre d-na Viorica și Iohannis e de sex. Ea face sex când vrea iar el când poate.

*Extrase dintr-un recent discurs al Vicepreședintelui SUA Mike Pence (via Liviu Petrina): „Libertatea religiei a fost înscrisă în Constituție ca întâia noastră libertate, pentru că ea este în centrul fondării Americii și pentru că ea este  izvorul ordinii în societate. Cel dintâi Vicepreședinte al  SUA, John Adams,  spunea <Constituția noastră a fost făcută  numai pentru un popor moral și religios. Este absolut  inadecvată pentru un guvern fără morală și fără religie>. Noi, Administrația Trump-Pence, am acționat pentru protejarea libertății de expresie în locurile de rugăciune, am restaurat forța federală a legilor noastre ce țin de conștiință, am acționat pentru protejarea drepturilor de conștiință ale medicilor și asistentelor medicale, am mers în justiție pentru a apăra dreptul la exprimare  religioasă în locurile publice. În continuare vom acționa pentru a face familiile și națiunea noastră mai sigure. Iar pentru a apăra națiunea noastră vom apăra libertățile noastre, vom întări fundamentele credinței și religiei, care au fost întotdeauna izvorul binefăcător al caracterului American”.

*Cancelarul vostru e mai mic ca Dumnezeul nostru.

*În niște boscheți de la marginea Caracalului procurorii au descoperit un lucru bine făcut de Iohannis.

*Răsfoiesc un album actual al Parcului de la Săvârșin și îmi dau seama că de fapt acesta este singurul loc din România în care Republica lui Stalin a fost abolită.