ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La împlinirea a 167 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, duminică, 15 ianuarie 2017, va fi oficiată o slujbă de pomenire la Cimitirul Bellu din București.

Începând de la orele 08.00, în capela Cimitirului Bellu va fi oficiată Sfânta Liturghie de un sobor de preoți care slujesc în cimitirele din București, condus de părintele Gheorghe Dilirici, coordonatorul preoților din cimitire din Arhiepiscopia Bucureștilor, scrie basilca.ro.

De la orele 10.00 va fi oficiată slujba Parastasului la mormântul poetului de un sobor de preoți din care vor face parte părintele Costinel Ailioaei, Consilier Eparhial în cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor, părintele Gheorghe Dilirici și preoți care slujesc în cimitirele din București.

La finalul slujbei de pomenire, la mormântul poetului Mihai Eminescu va fi depusă o coroană de flori din partea Arhiepiscopiei Bucureștilor.