ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un șofer aflat la volanul unui camion cu nr. VN 06 ZNZ a murit pe 13 iulie 2022 în timp ce conducea pe o autostradă în Slovacia, transmite publicația Ediție de Vrancea.

Romania Truckers Team a făcut apel pe FB în speranța că un vrâncean va reuși să dea detalii familiei șoferului.

Autorul postării scrie că este posibil ca șoferul să fi făcut infarct la volan, când conducea. TIR-ul a intrat în parapetul de pe autostradă fără să facă alte victime.

Recunoscând numărul de înmatriculare, mai mulți oameni au scris că ar fi vorba despre un bărbat din Focșani, mai scrie și Monitorul de Vrancea.

Dintr-o altă știre locală aflăm că Gabriel Nanu, director în cadrul Complexului Energetic Oltenia, a murit în noaptea de miercuri spre joi. Nanu era coordonator la Cariera Peșteana și lucra în minerit de aproape 30 de ani.

Angajații spun că șeful de la Peșteana s-a simțit rău la serviciu, miercuri, iar in jurul miezului nopții, familia a chemat ambulanța, însă echipajul a constatat decesul, scrie presa locală.

Potrivit Impact de Gorj un cheag de sânge i-ar fi blocat o arteră pulmonară.

Gabriel Nanu avea 53 ani și a fost și viceprimar la Plopșoru, din partea PDL, în perioada 2004-2008 și candidat al PNL pentru primărie în 2020.

Nanu completează lista deceselor în rândul angajaților companiei, care a ajuns la 30 de victime, de la începutul anului, subliniază presa locală.

Gabriel Nanu a promovat vaccinarea pe pagina sa de Facebook, cu postări preluate de la politicianul PNL Dan Vîlceanu care scria următoarele inepții sinistre cauzatoare de moarte: „Vaccinarea este soluția pentru a scăpa cât mai repede de pandemiei...” și „Guvernul liberal pregătește campania de vaccinare anti-COVID. Vaccinul anti-COVID este în a treia fază de testare, iar datele studiului urmează a fi acum verificate de Agenția Europeană a Medicamentului. Datele de până acum arată că vaccinul este eficace la 90% din pacienții testați...”.

Foto mai jos: