ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Teodorescu, solistul de la trupa Taxi, cere ajutorul fanilor și prietenilor săi, prin intermediul unui mesaj publicat vineri, pe pagina sa de Facebook. Mesajul a fost preluat de DOXOLOGIA, site-ul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.
 
Dan Teodorescu îi roagă să doneze sânge pentru mama sa, care este internată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, anunță DOXOLOGIA, site-ul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

 „Nu știu cum ar trebui să vă spun. Mai bine vă implor direct s-o ajutați, dacă puteți, pe mama. E la Terapie Intensivă și are nevoie de sânge. Oricine poate dona orice grupă de sânge la Institutul de hematologie din București – pentru Teodorescu Felicia, spitalul Floreasca, secția Chirurgie II, profesor Beuran. Pâna marți nu se mai poate dona. E urgent. Sper să puteți să mă ajutați. Vă rămân recunoscător toată viața mea. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care vor sa doneze și îi rog să afle condițiile care trebuie îndeplinite", a scris solistul trupei Taxi pe Facebook.
 
În postul Paștilor, formația Taxi a lansat o melodie intitulată "Despre smerenie", în care critică Biserica Ortodoxă pentru construcția și dimensiunile Catedralei Mântuirii Neamului.