ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că susține inițiativa Coaliției pentru Familie, fiind unul dintre cei trei milioane de semnatari, pentru că este „mai tradiționalist”.

Întrebat dacă susține parteneriatul civil, Grindeanu a spus că „am semnat, sunt printre cei trei milioane de semnatari”.

Prim-ministrului i s-a atras atenția că a fost întrebat despre parteneriatul civil, nu despre inițiativa Coaliției pentru Familie.

„Am semnat dincolo. Sunt mai tradiționalist. E o problemă care ține mai mult de personalitatea fiecăruia”, a precizat șeful Executivului, citat de Mediafax.

Coaliția pentru Familie a strâns 3 milioane de semnături în favoarea proiectului de lege pentru revizuirea Constituției în sprijinul familiei.

Potrivit coordonatorilor campaniei, 3 milioane de români au semnat pentru definirea căsătoriei în textul Legii fundamentale ca fiind uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie.