ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tatiana Chereji, soția primului primar post-revoluționar din Bistrița, Florin Chereji, a încetat din viață, din cauza unei boli necruțătoare. Vestea tragică a fost făcută de soțul său: Tatiana Chereji, mamă și soție, s-a stins din viață în noaptea de 8/9 Octombrie, după o luptă scurtă, dar grea, cu o boală necruțătoare, transmite ProPolitica.

Tatiana-Olguța s-a născut pe 12 August 1956 la Lechința, dar și-a petrecut viața la Bistrița, împreună cu familia. I-a lăsat în urmă pe soțul îndurerat și pe ce doi fii ai lor. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri 11 Octombrie, la ora 11:30 la Capela Mortuară a Municipiului Bistrița, mai scrie sursa citată.

Din anii 90, Tatiana Cherej s-a alăturat soțului său în afacerea familiei, clinica stomatologică Vital Dent Bistrița, pe care au dezvoltat-o împreună.

Fostul primar al Bistriței, Florin Chereji, se numără printre cei care au luat de bună „FAKE NEWS”-ul CRIMINAL al celor care susțineau și răspândeau minciuna că vaccinații sunt protejați de Covid și nici nu transmit boala.

Astfel, pe 31 decembrie 2021, Adrian Florin Chereji scria, prezentând un articol de FAKE NEWS de la HOTNEWS (foto sus):

Dragi prieteni, dacă ne întâlnim față în față, aproape sigur nu vă pot infecta cu coronavirus. Am făcut ambele doze, am făcut și test de anticorpi IgG(135 U/ml , trebuie să fie mai mare decât 1).

Totuși voi purta masca în continuare, deoarece studiul nu garantează imunitate 100% și, bineînțeles, pentru că starea de alertă în care ne aflăm impune obligativitatea purtării măștii în spațiile publice închise și deschise.”

În realitate, serul experimental Covid nu a protejat „sigur și eficient” iar între efectele sale adverse este inclusă și moartea.

Citiți și Toate "vaccinările” ARNm trebuie oprite și interzise acum! - Dr. Angus Dalgleish, profesor de oncologie la Universitatea din Londra și director al Institute for Cancer Vaccines and Immunotherapy