ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu un an, după protestele din 10 august, Valerie Cioloș-Villemin, soția fostului premier Dacian Cioloș, se ofere să ajute România cu puterea minții. Alături de alte persoane, ea exolica faptul că va folosi o tehnică budistă, numită ”Mindfulness” pentru a rezolva tensiunile din România. Acum, franțuzoaica vine cu o propunere și mai halucinantă, care îi vizează pe copii.

Soția lui Dacian Cioloș  își dorește un program de „mindfulness” în școli pentru copii. Potrivit acesteia, mindfulness-ul ar dezvolta abilitățile relaționale și de reziliență la viitorii adulți, scrie capital.ro.

„În Australia un copil din 7 are cel puțin un epizod de Tulburare mintală pe an. Cauzele? probleme personale, goana după note bune, presiuni de la social media… Mai mult de 50% din condițiile de sănătate mintale își iau rădăcinile înainte vârstei de 12 ani.

A introduce Mindfulness în programa școlară este o modalitate de a adresa această realitate și de a dezvolta abilitățile relaționale și de rezilienta la viitori adulți”, a scris Valérie Cioloș pe pagina sa de Facebook.

ActiveNews informa  AICI că franțuzoiaca Valerie Cioloș-Villemin a susținut un „Atelier de reducere a stresului prin mindfulness”, organizat de către compania Khastalia, a lui Dragoș Bucurenci. Pe numele său complet, Programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness, acesta este  un set de activități și reguli, bazate pe practici orientale, care au scop îmbunătățirea personală a persoanei practicante.