ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soția principelui Nicolae, Alina-Maria de Roumanie, a dat de veste duminică, în ajun de Sfântul Nicolae, că este însărcinată cu al doilea copil, pe care îl va naște la primăvară, după ce inițial a adus pe lume o fetiță care a fost botezată în februarie 2021 la Catedrala din Curtea de Argeș.

„În ajunul sărbătoririi Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. 

Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022.

Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții!

Nihil sine Deo!” (Nimic fără Dumnezeu), a transmis Alina-Maria de Roumanie, duminică, printr-un comunicat de presă postat  pe Facebook.
 
Vestea vine nu doar în ajun de Sfântul Nicolae, ci și la împlinirea a 4 ani de la trecerea la Domnul a Regelui Mihai I al României, bunicul principelui Nicolae și străbunicul Mariei-Alexandra și a pruncului ce urmează să se nască.