ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Starea de Libertate anunță un nou protest național împotriva restricțiilor sâmbătă, 10 aprilie, la ora 15:00 în Piața Universității, de unde se va porni în marș către Palatul Cotroceni, după ce la protestele anterioare s-a mărșăluit către Guvern și Parlament. Anunțul a fost făcut de Pompiliu Diplan, liderul mișcării Starea de Libertate, și Mihai Târnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului.

„Prezent în Piața Universității! Sâmbătă 10 aprilie ora 15, alături de frații mei din întreaga țară si București!

De la Universitate se pornește direct spre Cotroceni! Din nou vom fi umăr lângă umăr pe Calea Neamului în Starea de Libertate, din nou vom striga împreună Jos dictatura! Facem acest lucru în ciuda unei uriașe mașinării de propagandă, foarte convenabilă puterii, care spune că protestele noastre sunt inutile și că Pompiliu Diplan e oculta mondială! Dacă n-ar fi de plâns ar fi chiar de tot râsul. 

Această propagandă menită să demobilizeze oamenii si să sape la moralul ”trupei” vine din zona care-și ,,cere scuze Ambasadei Rusiei” și vrea să aducă în România v@cc!nul Sputnik (ăsta ne mai lipsește!!!), având la bază interese străine si orgolii rănite. Această propagandă convine de minune atât lui Arafat, lui Iohannis cât si Guvernului. La noi însă dragi tovarăși si mai ales tovarășe, nu merge, nu ține! Lăsați orgoliile rănite si mai ales, lăsați ambasada, căci lumina nu vine nici de la Est nici de la Vest, ci de aici, de la noi, din România. Sau poate voi vreți să înlocuiți o dictatură cu altă dictatură? Sau poate luați de valul faimei care se veștejește pe zi ce trece, precum frunza-n vântul toamnei, ați uitat complet ce vrea acest minunat popor român? Hai să vă mai spunem odată, atât vouă cât și lui Arafat, Iohannis și Câțu: Libertate!!!!! Jos comunismul!!!! 

Sâmbătă de la Universitate, direct spre Cotroceni!”, a scris Mihai Târnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului.
 
„În Starea de Libertate! 
Sâmbătă din Piața Universității pornim direct spre Cotroceni! Vocea noastră nu va putea fi respinsă de va fi puternică!
Ne strângem din toată țara si din tot Bucureștiul, ora 15, la Universitate. 
Mergem să-i spunem lui Iohannis că așa nu se mai poate! Cu cât vom fi mai mulți, cu atât ne va auzi mai bine! Este plecat la Sibiu? Nu e problemă, netul si televiziunile îi vor transmite că nu dăm înapoi si nu ne lăsăm călcați în picioare. Toate restricțiile trebuie să înceteze! Atacul împotriva economiei naționale, împotriva vieții noastre sociale, culturale si religioase trebuie oprit! 
Acest om care deține funcția de presedinte al României trebuie să priceapă că poporul român este împotriva politicii care dărâmă complet această țară! Acest om trebuie să ne spună dacă Arafat a ocupat între timp funcția de presedinte al României sau nu. Acest om trebuie să se supună voinței noastre, a românilor, nu intereselor străine, nu să dea copy paste pe directivele globaliste.
Frați si surori, ne-au năpădit cei de dincolo cu directivele lor, haideți să le arătăm că nu ne lăsăm, că suntem români si creștini, că avem demnitate și că așa NU se mai poate.  Mergem la cea mai înaltă funcție în statul român, să spunem două lucruri: Noi suntem Poporul! Poporul român vrea Libertate!”, a scris Mihai Târnoveanu, fiind redistribuit de Pompiliu Diplan.
 
Cei doi, împreună cu asociațiile pe care le conduc, se regăsesc printre semnatarii Proclamației pentru Libertate de la București, un adevărat program-manifest în care sunt expuse revendicările protestelor anti-restricții: încetarea stării de alertă, abrogarea legii carantinării, retragerea proiectului legii vaccinării obligatorii, reluarea învățământului față către față, încetarea imixtiunii statului în treburile Bisericii și respectarea libertății religioase, acceptarea tratamentelor alternative ale noii boli molipsitoare, încetarea executării orbești a „recomandărilor” OMS, demiterea și anchetarea politicienilor și birocraților responsabili pentru gestionarea dezastruoasă a pandemiei, schimbarea mecanismului electoral, alegeri anticipate libere, implementarea unei strategii de restaurare și dezvoltare națională ș.a.