ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Damar Hamlin, fundașul echipei de fotbal american Buffalo Bills, se află în stare critică după ce a suferit un stop cardiac pe teren în timpul unui meci din NFL împotriva celor de la Cincinnati Bengals. VIDEO:
 

Hamlin a fost vaccinat: Buffalo Bills este o echipă 100% vaccinată, susține antreprenorul american Steve Kirsch, susținător al cercetării medicale și al fundației Vaccine Safety Research Foundation, pe blogul său.
 
Vedeta NFL Damar Hamlin, în stare critică după ce s-a prăbușit în timpul unui meci VIDEO | adevarul.ro

Hamlin a fost intubat și în prezent este listat în stare critică. Toți jucătorii au spus că nu au mai văzut așa ceva în NFL. Aceasta a fost o decizie comună a NFL și a jucătorilor de a opri jocul. Este un lucru fără precedent.

Un banal placaj chiar i-a făcut inima să se oprească? Cum? După zeci de ani de lovituri dure în NFL, acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată.

Resuscitarea cardio-respiratorie a fost administrată timp de 9 minute. Normalul este de 3 până la 5 minute. După 10 minute ești practic mort.

Renumitul cardiolog Dr. Peter McCullough a oferit un răspuns cu privire la incidentul din NFL:

"Am urmărit meciul în direct, atât ca fan, cât și ca cardiolog și am văzut o traumă contondentă la nivelul gâtului și al pieptului, o scurtă recuperare după placaj și apoi un stop cardiac clasic. Am comunicat cu unul dintre cei mai experimentați antrenori din lume și am fost de acord că a fost un stop cardiac în contextul unui mare val de adrenalină.  Dacă Damar Hamlin a luat într-adevăr unul dintre vaccinurile COVID-19, atunci miocardita subclinică indusă de vaccin trebuie luată în considerare în diagnosticul diferențial.   Ni s-a spus că a fost defibrilat cu succes pe teren, a fost intubat și nu respiră spontan, ceea ce corespunde cu o encefalopatie anoxică”

McCullough a nimerit-o bine.... La 3 ore după ce a spus asta, Buffalo Bills a confirmat că a avut dreptate:

Rețineți că McCullough a speculat inițial că accidentul pe care l-a suferit Damar Hamlin, siguranța lui Buffalo Bills, s-a datorat unui commotio cordis (un fenomen în care un impact brusc și contondent în piept provoacă moartea subită în absența unor leziuni cardiace). Timpul scurs de la lovitură până când s-a prăbușit este așteptat în cazul commotio cordis. Cardiologul crede că tahicardia ventriculară și fibrilația ventriculară ar fi putut fi declanșate de vaccin, dacă l-a luat.

Hamlin se află acum în stare critică la spital.
 
Fanii lui Buffalo Bills și Cincinnati Bengals s-au adunat în fața spitalului în care Hamlin este internat, așteptând cu disperare vești despre starea sa.

Fans of the Buffalo Bills and the Cincinnati Bengals gathered outside the hospital where Hamlin was being treated, desperately waiting for an update on his condition