ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soția principelui Nicolae, Alina-Maria a României, a născut un fiu la primele ore ale dimineții de vineri, 15 aprilie 2022, la maternitatea Polizu din București. Micuțul, cel de-al doilea copil al familiei, va purta numele de Mihai, la fel ca străbunicul său, ultimul rege al României.

„Cu recunoștință profundă pentru darul Proniei Divine și cu o nemărginită bucurie, vă împărtășesc vestea nașterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie 2022 la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă.

Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului și a unei zile istorice, de mari emoții pentru bunicul meu, Regele Mihai, și, deopotrivă, pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paști, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil.

Întreaga noastră familie trăiește momente speciale, de mari bucurii și împliniri. Mulțumim cu recunoștință tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea și entuziasmul lor.

Aleasă gratitudine și prețuire personalului medical implicat în nașterea fiului nostru.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

NIHIL SINE DEO!” (Nimic fără Dumnezeu!, deviza regală română, n.r.) , a scris principele Nicolae, vineri, pe Facebook

Urările românilor nu au încetat să curgă, postarea totalizând până la ora publicării acestui articol peste 11.000 de reacții, mii de comentarii, precum și sute de redistribuiri.