ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Ce nu a reușit să facă vaccinul? Nu a reușit să blocheze transmiterea virusului în populație. Acest lucru nu l-a realizat și există și o explicație cât se poate de clară, pentru că vaccinul generează anticorpi de tip IGG, iar noi, la nivelul mucoaselor, ne apărăm cu IgA, cu două molecule de IgA legate.”, a spus Adrian Streinu Cercel pentru Doctorul Zilei. Ne-am gândit că „revelația” lui, după ce doi ani a susținut contrariul, se asezonează bine cu cea care tronează încă, azi, 9 mai 2022, pe pagina Ministerului Sănătății din România. Deși nu părea păcăleală de 1 aprilie, Ministerul susținea la această dată, anul trecut, că „persoanele cu ambele doze nu transmit Covid”. Poate cu doza 5, totuși, acum, că ne-am lămurit că și după doza 3 și doza 4 tot iei și dai Covid la tot cartierul? 

Sperăm c[ ați reținut și „explicația clara” a lui Streinu Cercel: „vaccinul - bată-l vina! - generează anticorpi de tip IGG, iar noi - bate-ne vina! - , la nivelul mucoaselor, ne apărăm cu IgA, cu două molecule de IgA legate.” Numai probleme au generat moleculele astea legate. Și toți IGG-ii la fel, deși, dacă vă aduceți aminte, stăteau grupați așa frumos și cuminți în „superbul vaccin” cu „grămăjoarele lui de grăsime”...