ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administratorul unui ocol silvic din Argeș a închis contul pe care ocolul îl avea deschis la Raiffeisen Bank, în semn de protest că președintele băncii austriece a participat la protestele antiguvernamentale din Piața Victoriei, anunță Digi24.

Ocolul Silvic „Stejarii Muscelului” a trimis o adresă către Agenția Topoloveni a Raiffeisen Bank prin care solicita închiderea contului curent: „Solicităm închiderea contului curent deschis la Raiffeisen Bank Topoloveni în semn de protest cu privire la implicarea Domnului Steven van Groningen CEO Raiffeisen România în acțiunile de protest din România”.

Administratorul Ocolului Silvic „Stejarii Muscelului”, Dorin Mărășoiu, este lider local PSD Argeș, iar până în vara anului trecut el a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș.

Prezența șefului Raiffeisen Bank la protestele din Piața Victoriei, olandezul Steven van Groningen, a fost comentată intens pe rețelele de socializare, artistul plastic român Paul Hitter și cantautorul Florin Chilian luând decizia să își închidă conturile pe care le aveau la banca austriacă.