ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anthony Fauci, responsabilul de campania de vaccinare a Americii, are în plan să vaccineze cu serurile experimentale anti-Covid și copiii de 6 luni. El a făcut aceste declarații în cadrul emisiunii Întâlnire cu Presa de la televiziunea NBC, transmite SmartRadio.

Pentru moment, niciunul dintre cele trei vaccinuri autorizate în Statele Unite (Pfizer/BioNTech, Moderna, Johnson & Johnson) nu poate fi administrat copiilor sub 16 ani. Dar dr. Fauci a declarat pentru NBC că unele companii au demarat deja studii pentru a reduce „treptat” limita de vârstă: „Nu vrem să trecem de la 12 ani la șase luni într-o singură mișcare, începem prin a coborî de la 12 la 9, apoi de la 9 la 6, de la 6 la 2…”.

Având în vedere progresul rapid al studiilor, Fauci preconizează că cei sub 12 ani vor fi vaccinați cel mai devreme la sfârșitul anului. „Sau, cel mai probabil, în primul trimestru al anului 2022”. Liceenii vor fi vaccinați „începând din toamnă”. „Nu sunt sigur dacă vom începe exact din prima zi a anului școlar, dar vom fi pe aproape”, spune el.

VIDEO, AICIȚ: