ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul comunei Blăgești, Alec Chirilă, a murit în această dimineață. Edilul PSD fusese diagnosticat în urmă cu trei luni cu o tumoare cerebrală, aflată într-o fază mult prea avansată pentru a se mai putea face ceva, transmite Vremea Nouă.

Decesul a survenit in locuința sa din satul/comuna Blăgești. Apropiații spun că moartea fulgerătoare a primarului Alec Chirilă a fost una cu totul neașteptată, întrucât descoperise abia recent teribila boală și cu toții sperau să o poată învinge.

Din păcate, afecțiunea s-a dovedit ireversibilă. În urmă cu câteva luni primarul Alec Chirilă aflase că are o tumoare cerebrală, cu care medicii nu s-au putut lupta, iar astăzi dimineață acesta a decedat!

Alec Chirilă se afla în fruntea administrației de 24 de ani, fiind inclusiv viceprimar la un moment dat. Acesta era căsătorit și tată a 3 copii, doi băieți și o fată. Din păcate, și fiica sa a decedat , mult prea devreme, după cum scrie Vremea Nouă.

Corpul neînsuflețit al primarului Chirilă a fost depus acasă, în comuna Blăgești, județul Bacău, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, în cimitirul comunei pe care a păstorit-o timp de peste două decenii.

Vedeți și A murit Rona Hartner! Două cancere agresive după vaccinarea Covid