ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat de 32 de ani a murit după ce, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din centrul municipiului Constanța, i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe podea, informează Agerpres.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța a informat duminică, printr-un comunicat de presă, că lucrători ai Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție au fost sesizați, sâmbătă seară, că într-un imobil de pe strada Mihai Viteazu se află o persoană în stare de inconștiență.

"Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 32 de ani. Asupra acestuia au fost efectuate manevre de resuscitare, în urma cărora persoana a fost declarată decedată", reiese din comunicatul IPJ Constanța.

În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că bărbatul nu prezenta urme vizibile de violență, fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.