ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anthony „Tony” Fauci, supranumit „Dr. Moarte”, vector al campaniei de vaccinare din SUA și din lume, implicat în dezvoltarea virusului Covid în laboratoarele din Wuhan, China, cvadruplu vaccinat - sau, sub noulimbajul mascaradei, cu dublu rapel - ar fost testat pozitiv cu COVID-19, a anunțat Institutul Național de Boli Infecțioase (NIAID), condus chiar de acest pseudo-specialist în imunologie, informează AFP, citată de Agerpres.

„Este vaccinat de opt ori și poartă patru măști și, cu toate astea, corona a reușit să-și găsească drumul spre el. ȘTIINȚA!”, l-a ironizat miercuri pe Twitter fiul cel mare al fostului președinte, Donald Trump Jr.

Fauci a recunoscut în timpul demenței Covid  că se consultă adeseori cu mogulul internațional Bill Gates asupra măsurilor din plandemie deși acesta nu este medic. Și Gates ar fi făcut Covid deși e vaccinat.

Nu este foarte clar dacă această mișcare nu este o operațiune de PR pentru reluarea isteriei Covid, consemnată și la noi prin vaccinatul fără remediu Lucian Mîndruță, care s-a auto-declarat infectat de Covid.

Oricum ar fi demonstrează fără tăgada ineficența serurilor experimentale „anti-Covid” aducătoare de moarte.

Ne așteptam, totuși, să îi vedem și pe Fauci și pe Mîndruță cu „variola maimuței”...

Prietenii știu de ce.

VIDEO: Cum a mințit Fauci lumea asupra „eficienței” vaccinurilor Covid despre care specialiști adevărați au demonstrat că are eficiență reală de 0,84%: