ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mamă în vârstă de 39 de ani din statul american Utah, a cărei familie spune că nu avea antecedente medicale, a murit la 4 zile după ce a fost injectată cu a doua doză a vaccinului Covid produs de ModeRNA, informează The Daily Mail

Kassidi Kurill din Ogden a decedat pe 5 februarie 2021, după ce i s-a făcut rău și a fost transportată de urgență la spital, informează The Defender, publicația lui Robert F. Kennedy Jr.
 
Kassidi Kurill a murit în urma cedării organelor, după ce ficatul, inima și rinichii nu i-au mai funcționat, transmite LifeSiteNews. Nu avea probleme medicale cunoscute sau condiții preexistente, după cum au spus membrii familiei presei locale - VIDEO AICI. 
 

Rudele ei, care, la data transmiterii știrii, pe 10 martie a.c., încă așteaptau rezultatele autopsiei, sunt convinse că moartea i s-a tras de pe urma complicațiilor cauzate de vaccinul Covid.

Ea lucra ca tehnician chirurgical pentru câțiva chirurgi plasticieni. Din această cauză, a fost printre primele persoane eligibile pentru vaccinare, fiind încadrată în rândul lucrătorilor în sănătate. 

Institutul de Medicină Legală al statului Utah spune că nu a certificat până acum nici un deces legat de vaccinare și că nu pare să existe vreo legătură între moartea a patru locuitori din Utah - printre care și Kurill - și vaccinare. O frază tipică de negare pe care „autoritățile sanitare” o repetă la infinit, atunci când opinează că morțile subite la câteva zile după vaccinare sunt „coincidențe”! Or, părerea nu este o probă, iar „nu pare să existe” nu înseamnă că „nu există” o cauzalitate între inocularea serurilor experimentale și decesele imediat apărute.

Pe de altă parte, familia lui Kassidi Kurill spune că aceasta era sănătoasă și că nu manifestase afecțiuni preexistente morții sale șocante.

„Părea sănătoasă tun”, a declarat tatăl victimei, Alfred Hawley, televiziunii Fox News. „Nu avea afecțiuni cunoscute care să determine agravarea stării ei de sănătate”.

„Era voinică, fericită și activă, cea mai tare mămică pe care ați văzut-o vreodată, apoi dintr-o dată a devenit atât de bolnavă încât, în mai puțin de 12 ore, a ajuns să fie intubată și ținută în viață pe aparate. 

Kurill și-a primit a doua doză de vaccin Covid pe 1 februarie. Chiar de a doua zi, a început să acuze dureri de cap, amețeală și imposibilitate de a urina, oricâte lichide ar fi băut.

Starea i s-a îmbunătățit ușor în a doua zi după vaccinare, însă apoi a continuat să se degradeze, acuzând probleme cu inima, astfel încât a fost dusă de urgență la spital pe 4 februarie.

Abia ajunsă la spital, a început să vomită în timp ce medicii lucrau să-i găsească o cauză a bolii. I s-au făcut analize de sânge și medicii au concluzionat că este grav bolnavă din cauză că ficatul nu-i mai funcționa.

Pacienta a fost transportată cu elicopterul la Centrul Medical Intramontan din Murray, unde doctorii au încercat să o stabilizeze în vederea unui transplant de ficat. Însă starea i s-a înrăutățit atât de mult încât în dimineața următoare ea nu mai era capabilă să vorbească, iar inima și rinichii i-au cedat.

„I-a fost din ce în ce mai rău pe parcursul zilei, iar la ora nouă a murit. Am fost complet șocat, mi-era și frică de cum o să-i dau vestea soției”, a adăugat tatăl defunctei.

Familia speră că o autopsie va furniza explicații despre moartea subită și șocantă a femeii.

Administrația Federală a Alimentelor și Medicamentelor (FDA) îi obligă pe furnizorii de medicamente să raporteze orice moarte petrecută după vaccinarea Covid către sistemul VAERS. Patru locuitori ai statului Utah au fost până acum listați în acea bază de date și se crede că una dintre ei este Kurill.

Oricine poate trimite raportări către VAERS, inclusiv membri ai familiei, rude apropiate și doctori. Acesta este un sistem de raportare neverificat și care nu stabilește dacă vaccinul este cauza decesului post-vaccinal raportat.

Dr Erik Christensen, legistul-șef al Departamentului Sănătății din statul Utah, a afirmat că autoritățile nu au găsit vreo legătură între vaccinare și cele 4 decese. El afirmă că dovedirea faptului că vaccinul a declanșat moartea este rarisimă, în absența unui șoc anafilactic produs imediat după vaccinare, care ar cauza decesul pe loc. Christensen înclină să creadă că autopsia va scoate la iveală mai degrabă o afecțiune preexistentă dar nediagnosticată care să fi provocat moartea victimei.

Cu alte cuvinte, orice deces post-vaccinal care nu se întâmplă în momentele imediat următoare este nedemonstrabil, chiar dacă are loc la câteva zile distanță. How convenient, cum ar spune partenerul nostru strategic!

Nu de aceeași părere este tatăl tinerei mame:

„Dacă aveți o reacție la vaccin, să n-o ignorați! Nu fiți stoici spunând „Lasă că trece!”. Luați-o în serios. Dacă persistă mai mult de o zi, ar trebui să mergeți la doctor, să vă asigurați că nu sunteți doar încă unul dintr-un milion (care face reacția adversă la vaccinul „sigur și eficient” -n.r.)”, îi îndeamnă pe oameni tatăl decedatei, Alfred Hawley.

Circa 1700 de decese au fost raportate VAERS după administrarea a 92 de milioane de doze de vaccin în SUA, dar CDC se încăpățânează să afirme că sistemul de raportare VAERS „nu a detectat tipare în cauzele deceselor care să indice o problemă privind siguranța vaccinurilor Covid”.

Între timp, rudele defunctei Kassidi Kurill au inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a o sprijini pe fiica de 9 ani, Emilia, rămasă orfană. Sperăm să rămână și departe de vaccinare!