ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătoarea de tenis Andreea Mitu a anunțat oficial că este însărcinată, motiv pentru care a decis să renunțe la activitate. Într-o scrisoare adresată susținătorilor ei, Andreea Mitu promite că va relua antrenamentele în primăvara anului viitor.

Publicăm mai scrisoarea jucătoarei de tenis: 

„Dragi susținători, 

Mă bucur să pot împărtăși cu voi veștile bune din viața mea: eu și iubitul meu, Laurent, vom deveni părinți. Acest lucru se va întâmpla, probabil, la începutul anului 2018.
Suntem fericiți să luăm parte la această poveste și ne dorim să ne bucurăm de fiecare etapă.
Conform planurilor mele, mă voi întoarce la antrenamente în primăvara anului următor. 
Am toată susținerea familiei, apropiaților, echipei și sponsorilor pentru a reveni cât mai repede în competiție.
De asemenea, aș vrea să le transmit fanilor că voi împărtăși cu ei multe dintre momentele frumoase din lunile care urmează și că abia aștept să revin pe teren.

Mulțumesc,
Andreea Mitu”.


Cea mai imporatanta victorie a carierei a fost inregistrata in 2015, in meciul de FedCup Canada - Romania. Atunci, Mitu a invins-o pe Eugenie Bouchard, scrie sport.ro.

Andreea Mitu s-a aflat pe locul 68 WTA in 2015. In prezent, ea este pe 336.

Cel mai bun parcurs la un turneu de Grand Slam l-a avut in 2015, atunci cand s-a calificat in turul 4 la Roland Garros, dupa ce le-a eliminat pe Alize Lim, Karolina Pliskova si Francesca Schiavone.