ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tenismena româncă Sorana Cîrstea, în vârstă de 33 de ani, numărul 37 WTA, a debutat marți în turneul de la Wimbledon 2023. 

Recent, ea a devenit ținta unei revărsări de ură, insulte și mesaje oribile de la fani pe Twitter, după ce sportiva a postat pe Instagram mesajul „Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”.

La scurt timp, a devenit ținta unei explozii de ură, fiindu-i adresate cuvinte jignitoare și agresive. Iată câteva dintre comentariile pe care le-a primit, potrivit gsp.ro

„E atât de dezgustător... E un motiv întemeiat s-o urăști. Ce înseamnă să-i faci pe copii inocenți din nou? Să putrezești în iad!”; „Nici nu știu ce înseamnă. Dacă te iei după anumite standarde «feminine», femeile atlete nu ar trebui să existe”; „Foarte dezamăgitor”; „Sorana Cîrstea e din nou un gunoi”; „Sorana Cîrstea folosește platforma pentru a ne duce înapoi câteva decenii”; „Sorana Cîrstea e homofobă”; „Cum ar fi s-o facem pe Sorana Cîrstea să se ducă înapoi la școală?”; „Sorana ești un gunoi, având în vedere ce ai postat!”; „S-o facem pe Sorana irelevantă din nou”