ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Dan Andronic a intrat în posesia unor informații care anunță dezastrul pentru cel mai puternic partid din România.

„Breaking news. De fapt, Breaking PSD! Am informații clare că Premierul Grindeanu nu demisionează, iar de mâine-poimâine va primi sprijin instituțional! Se lansează colecția vara-toamnă De-NeA cu predominanță roșu PSD... Cred că se rupe și partidul”, a scris Dan Andronic pe pagina sa de Facebook.

Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seara, că nu demisionează până ce președintele Klaus Iohannis nu va numi un alt premier. 
„Nu îmi dau demisia. Am obligația să mă comport responsabil față de România și față de partidul din care fac parte. E Guvernul României, nu al CEX-ului și toți trebuie să ne simțim responsabili de acest lucru. Îmi voi da demisia când președintele Iohannis, după consultări cu partidele, va numi un premier de la PSD”, a spus Grindeanu.
 
Președintele PSD, Liviu Dragnea și președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu anunțau anterior că guvernul Grindeanu ”are o performanță slabă” și că PSD și ALDE îi retrag sprijinul politic.

Liviu Dragnea a spus, după o ședință a conducerii PSD, că ”toți membrii PSD și-au dat demisiile din guvern, înainte de ședință” și că PSD e pregătit să formeze un nou guvern.