ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Australia ne-a obișnuit de la începutul pandemiei cu grozăviile de pe străzile sale: atmosfera din orașele de la antipozi seamănă cu cea din lagărele de exterminare. De data aceasta, câțiva pre-adolescenți au căzut victime brutalității inimaginabile a „organelor”.

Incidentul are loc după ce copiii au fost reperați (turnați probabil de cineva de pe stradă) că nu poartă mască în interiorul unui centru comercial.

Clipul video îl arată pe un polițist încătușând cel puțin unul dintre copii, în timp ce fata care filmează îngrozitoarea scenă strigă că forțele de ordine nu poartă nici ele mască.

Situația degenerează apoi în brutalități fizice, cu copiii strigând înspăimântați.

Bravii polițiști îl trântesc atunci pe unul dintre „răufăcători” la pământ și îi lovesc pe ceilalți copii, care se plâng că li s-a pulverizat spray lacrimogen în ochi.

„Ați dat cu gaze lacrimogene unui copil de 12 ani”, strigă fata care înregistrează scena.

 
Astfel de înregistrări video din Australia apar zilnic pe internet, în condițiile în care autoritățile din această țară continuă să aplice stupida politică „Zero COVID”, prin care regiuni întregi intră în lockdwown și sunt supuse la resticții draconice chiar și din cauza unui singur caz.
 
De curând, a provocat indignare un clip în care o persoană în vârstă face un atac de inimă când este arestată pentru că nu purta mască în timp ce făcea exerciții fizice. 
 
Autoritățile australiene au avertizat de asemenea că nu vor ezita să meargă „din ușă în ușă” pentru a le face oamenilor teste COVID acasă la ei și pentru a-i lua în evidență și a-i supraveghea.
 
De asemenea, bunicilor li s-a cerut să nu își vadă nepoții și nici să nu discute cu alții, chiar dacă poartă mască.