ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția australiană a tras efectiv cu gloanțe de cauciuc în protestatarii din Melbourne pentru a întrerupe un protest față de restricțiile totalitare ale țării.

Dar, de asemenea, ca să fim corecți, acești oameni sunt absolut sătui de restricțiile totalitare care le sunt impuse de autorități în numele COVID-ului. Cine îi poate învinovăți că protestează împotriva unui astfel de guvern!, relatează En Volve.
 
Polițiștii au fost zăriți venind cu blindatele pentru a opri protestele. Premierul statului Victoria, Daniel Andrews a condamnat demonstrațiile, catalogându-le drept „îngrozitoare” și „urâte”, iar ministrul poliției i-a calificat pe protestatari drept huligani violenți și a dat mână liberă poliției pentru a folosi orice tactică pe care o consideră necesară...după cum se observă și în video-urile de mai jos.