ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că traficul pe Autostrada Soarelui (A2), principalul drum de acces dintre București și Constanța, va fi restricționat începând de vineri pe tronsonul Lehliu-Fetești, din cauza executării unor lucrări de întreținere.

Lucrările de întreținere se vor desfășura în perioada 21 octombrie - 15 noiembrie, între kilometrul 96 și kilometrul 117, și vor impune devierea circulației de pe un sens pe cealălalt.

”Pe sectoarele pe care circulația se va desfășura temporar deviat alternativ, de pe un sens pe celălalt, viteza de deplasare a autovehiculelor este limitată la 60 km/h”, se arată într-un comunicat.

Pentru a fi terminate mai repede, lucrările se vor executa atât pe timp de noapte, cât și pe timp de zi, inclusiv în zilele de weekend.

Din cauza traficului intens din timpul verii, lucrările de întreținere ale acestei autostrăzi au loc, de regulă, în extrasezon.