ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte al României, Traian Băsescu a scris pe contul său de Facebook că instituția Senatului a fost umilită prin adoptarea legii de respingere a OUG 13/2017, care era deja abrogată.

„Niciodată nu voi fi parte la umilirea unei instituții din care fac parte.
Pe data de 13.02.2017, Senatul a adoptat prin lege OUG 14/2017 prin care celebra OUG 13/2017 era abrogată. Și votul de abrogare a fost în unanimitate.
Ieri, 20.02.2017, la propunerea senatorului Șerban Nicolae, OUG 13/ 2017, care fusese abrogată cu o săptămână înainte, a fost supusă unui vot de respingere. Dragnea a cerut, Șerban Nicolae a propus iar Senatul a executat. Totul a fost un joc de imagine facut fara scrupule pe seama Senatului.
Pentru prima dată în istoria sa postdecembristă, Senatul este umilit și pus în situația de a vota respingerea unei ordonanțe abrogate și, care, practic, nu mai exista, ca și cum aceasta ar fi fost în vigoare”, a scris Traian Băsescu.

Senatorul PMP consideră că „acest balet legislativ penibil” reprezintă „o gură de oxigen Guvernului Grindeanu”.

„Niciun interes electoral sau politic nu mă vor convinge să fiu parte la umilirea unei instituții din care fac parte doar pentru ca niște politicieni să se salveze”, a încheiat Băsescu.