ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fermierii și transportatorii sunt in continuare in stradă și nu vor să cedeze. La Afumați, lângă București, este și astăzi punctul zero al manifestației. Proteste sunt și la ieșirile din țară, la granițele cu Ucraina. Și la Constanța se anunță protest la porțile 7 și 9 ale Portului Constanța, transmite RomâniaTV.

Centrul Infotrafic informează că joi dimineață circulația este îngreunată la Vama Siret (Suceava) și în Afumați (Ilfov) din cauza protestelor transportatorilor sau fermierilor.

Mai exact, vorbim despre DN 2, pe sensul de ieșire din țară prin Vama Siret, județul Suceava, unde circulația se desfășoară dirijat.
 
De asemenea, pe DN 2, în localitatea Afumați, județul Ilfov, prima bandă a sensului către București este ocupată de autovehiculele staționate, circulația desfășurându-se pe banda a doua, fără probleme majore de fluență.