ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regina Angliei a fost testată pozitiv pentru Covid, la doar câteva zile după ce Prințul Charles și Ducesa Camilla s-au infectat, scrie Daily Mail.

Se pare că monarhul, în vârstă de 95 de ani, se confruntă cu "simptome ușoare asemănătoare unei răceli", dar se așteaptă să-și continue sarcinile ușoare la Windsor în cursul săptămânii viitoare. 

Ea va continua să primească îngrijiri medicale și va urma toate orientările corespunzătoare. 

Aceasta vine la doar două săptămâni după ce regina a sărbătorit 70 de ani pe tron. 
Vestea a fost confirmată de Palatul Buckingham: 

 „Palatul Buckingham confirmă faptul că Regina a fost testată astăzi pozitiv pentru Covid. Majestatea Sa se confruntă cu simptome ușoare asemănătoare răcelii, dar se așteaptă să continue sarcinile ușoare la Windsor în cursul săptămânii viitoare”.

„Ea va continua să primească îngrijiri medicale și va urma toate orientările corespunzătoare”. 

Se știe că regina este vaccinată de trei ori.

Se crede că a petrecut timp cu Charles pe 8 februarie, când acesta a găzduit o învestitură la casa ei de la Castelul Windsor, înainte de a fi testată pozitiv câteva zile mai târziu.

Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată pozitiv pentru Covid, a confirmat luni Clarence House.

Palatul Buckingham a refuzat în repetate rânduri să dezvăluie dacă regina a contractat ea însăși virusul, deși rămâne neclar când anume a furnizat un test pozitiv.

Casa Regală are propriii medici regali, iar medicii reginei vor fi la dispoziție pentru a o îngriji și monitoriza pe șefa statului.