ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Forțele speciale din Canada, încurajate de puterile sporite primite de Guvernul Trudeau după decretarea Stării de urgență, i-au împrejmuit pe transportatorii și protestatarii anti-vaccinare obligatorie din Canada, au arestat liderii Convoiului pentru Libertate, dar și membri obișnuiți ai acestuia, și au trecut la ridicarea unora dintre mașini. În seara zilei de joi, 17 februarie, și la miezul nopții de 17 spre 18 februarie, au fost arestați primii doi lideri, în direct, Tamara Lich și Chris Barber.

Arestarea liderului Pat King, direct din mașină, unde le spunea ofițerilor că dorește ca mai întâi să-și poată chema avocatul la fața locului. Acest drept nu i-a fost respectat. VIDEO:


Veteranii Armatei Canadiene făcând un lanț uman în fața cordonului de polițiști, care par a fi pe punctul de a-i aresta și pe ei. VIDEO:


Polițiștii trec la arestarea veteranilor, dar și a protestatarilor, printre care și a unei femei. VIDEO:


 Protestatarii consideră că autoritățile s-au hotărât să curețe locul în acest weekend. VIDEO:

Pe canalul de YouTube Ottawalks ne este prezentată o altă filmare de la fața locului: Convoiul Libertății, Ziua 22, Stare de Urgență, Vineri, 18 februarie. VIDEO LIVE